Grad Krk najam plovila

Grad poznat svojom poviješću, nudi bogatu povijest i brojne znamenitosti.

Krk je jedan od gradova koji ima dobro zaštičenu luku (upozorenje po jakom jugu), no uz lukobran je plitko i grebenasto, valovi prebacuju lukobran te se razbijaju unutar luke. Razina mora tada može doseći rub obale i gatovo pa nije preporučljiv boravak za vremena jakog juga. Za obilazak otoka Krka i susjednih otoka stoji vam na raspolaganju MCP

Od gradske luke uz lukobran prema Ježevcu, jedna je od najnovijih plaža, a dalje se nastavlja djelomice betonirano kupalište kampa te plaža Plav.  U sklopu plaže nalazi se  restoran KARAKA koji preporučujemo svim posjetitelima grada Krka, a koji svojim delicijama oduševljava svako nepce. U nastavku obale prirodne su šljunčane i stjenovite plažice dostupne svima. Naravno najjednostavniji način je plovilom koje možete iznajmiti kod MCP- tvrtka za najam plovila.

Najam plovila - Rent a boat - Grad Krk
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji